Slut tränat

Jag ska sluta träna på tisdagar! Buhu! Ska börja på torsdagar istället. Vi har liksom ingen tränare så de blir så jobbigt och rörigt! Så min underbara lilla(?) mor bestämde att nu var de slut tränat på tisdagar. Ska allså börja träna på torsdagar på den allmänna träningen! Då får jag ju större chans att dansa och lära känna X och en massa andra! Kul! Får se om jag blir kvar i UBSS i höst eller om jag byter till OLAND eller Gävle (grnrc).

Kommer sakna alla ungdomar på tisdagarna iofs! Älskar er!!! Men ni kan ju komma och träna på torsdagarna med! Nu när jag börjar där finns de ju en ännu större andledning att åka och träna! :P

I går var mina små bus frön här! Kul kul! Vi busade, lekte, spelade spel och åt tårta! :D (eller iaf kladkaka)
E börjar bli så stöddig fast hon är ju 8 år nu så de kan man väl förstå! Men man kan ha så kul åt henne! Bla så hängde hon upp sig på att jag "vickade" på rumpan när jag gick. Vilket jag faktist inte kan rå för! Jag är tjej!
Jag gjorde de knappast som alla fjotrizar gör! Gud va jag skrattade åt henne! Hon lovade både dyrt och hedligt att HON skulle du ALLDRIG vicka på sin rumpa... you wish... haha ska påminna henne om de när hon är 15!
Ralle är bara genom go och underbart gosig!!! Har världens fiaste bild på dom! Ska lägga ut den här sen när min dator och mobilen blir kompisar igen! Sladden har slutat att funka helt! *blä*


Nu är de bara 13 dagar kvar tills dansmaffians fest!!! :D:D:D då ska jag rocka! Eller hur min lilla älskling?
Nä nu ska jag gå och ta host medecin!
Puss och Kram//Chrisen


RSS 2.0