Torsdag

Ja idag är det torsdag. jag-skulle-vilja-slå-någon-riktigt-hårt-torsdag! Orkar inte gå in på detalier men förbannad är jag! Skle vilja låna ditt uttryck honey! Psykopaterna håller varandra om ryggen!

Söndagen gick bra! Kom till skultuna kl.15.00 cirkus. Då lyssnade jag lite på när Nova övade och sedan åt vi mat destående av pizza! Efter maten när alla var mätta och belåtna så gick vi och "instalerade" mig. Jag och Chathrine övade för att du finns några ggr sedan övade dom mer. halv fem ungefär så gick jag Cathrine och Malin (kompis till bandet som varit med på spelningen innan tror iaf att hon hette Malin) och fixade till oss! Tro mig de har alldrig tagit så lång tid för mig att sminka mig! Haha måste ju ha en massa grunder och så. plus att man måste ha ganska så mycket smink på sig när man står i en massa ljus. De tog nog längre tid än vad de skulle ha tagit om dom hade haft en spegel till! Eller hur Cathrine! Killarna kom efter ett tag in också. När vi tjejer nästan var klara (eller iaf jag och malin) Så kom Annicka och lilla underbar Elin! Fick en blomma av Elin. sååååå sött! Vi gick upp på scenen och spelade en dans sedan blev jag preseterad och fick ett varmt välkomnande!!! Kvällen gick ovanligt fort iaf efter paus! rätt som de var så var de sista dansen! =( Men vi spelade några extra nr. Efteråt så gick vi och böt om och sedan fick vi hamburgare. Sen så åkte jag mor och far hem jag skulle ju faktist upp i skolan dagen efter! tur att de bara var en 18.00 - 22.00 dans! Kom inte hem förens 00.30 så liiite trött var man i skolan i måndags men men sånt får man tåla!


har gått och blivit förkyld! inte kul! Men jag klarar mig!!! En förkylning har väl ingen dött av!


Nä nu sk ajag gå och fixa lite käk! Jag skriver när jag kommer ihåg de nästa gång!!!

Puss och kram// Chrisen


Söndag

Ja idag är det söndag! Sjunga med nova söndag! Jag blir galen snart!!!! Är så nervös! Okej jag ska sjunga en låt typ men ändå!!!

Ska träffa underbara lilla Millan och Maria i kväll med! De var så länge sedan vi fick flumma ihop! Hihi Ska även busa med lilla gosiga Elin! Ska bli skoj!

Jag ska vara så fin i kväll! :) Cathrine ska fixa iordning mig och hon är alltid så fin på scenen! Är inte nervös för att jag ska se konstig ut iaf :D


Nä nu tror jag att jag måste stryka min blus som jag ska ha ikväll och fixa lite annat! Jag skriver i mer senare idag/imorgon!


Puss och kram


Jippie! Jag kom ihåg min blogg!

Fick höra att de hade varit underbart i går på yesterday! *snyft* Men jag får ju dansa ikväll! Och fan vd jag ska dansa ikväll!

Men innan det så ska Mormor och morfar komma<3 eller okej rune är inte min morfar men jag har ingen annan morfar än han eller känner han inte iaf... Han Lever men jag har alldrig träffat han. Funderar på att åka till hemet med moster och hälsa på han.

Imorgon blir de nova hela dagen!!!! Gud så kul de ka bli att praoa med dom!!! Kommer göra bort mig TOTALT men de bjuder jag på! Så alla som vill se/höra mig göra bort mig kan komma till skultuna i morgon!!! Kommer någ inte vara med så mye på scenen men men...


Har fått en ny förälskelse också i en dansare... Jag vet inte vad jag gillar bäst, han eller hans dans stil? *Chrisen förvirrad* Har iaf helt släppd C nu ska bara ha han som en extra bror vilket känns skit skönt! Jag kom på att jag träffar vissa orkestrar offtare än min bror... Vi kanske inte står varandra så nära direkt! Men jg älskar han ändå! Om någon rör han får dom med mig att göra! Bror<3

Nä skriver mer i kväll! Puss och Kram //Chrisen


Oj jag har en blogg!

Ja jag kan värkligen inte blogga! Men ska försöka igen... undra hur lång tid jag klarar de den här gången?
Någon som vill slå vad?

jaja Nu är jag iaf 15!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D haha honey nu lär vi Ragga killar som fan!!! Eller jag iaf du har ju pojke nu du!  Fick en underbar födelsdag men underbara Sannex!!! C blev liiite fuler på efteerfesten eller iaf lite glad! Blandade lite drinkar som man inte skulle vilja dricka...


Tess har också pojke Känns som alla mina kompisar har pojke utom jag... är singel jag och jag vet inte om jag trivs med det men jag överlever någ =)

igår tittade jag på Galenskaparna hörde världens bästa skämt: Om en apa skalar en banan är inte de ett skal djur? ASG Milla så typistk oss eller?

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer...
Puss och kram!


RSS 2.0